Alla inlägg under november 2009

Av Sofie - 18 november 2009 14:01

Elfsborgs Anders Svensson är uttagen som lagkapten i Hamrens trupp mot Italien. Äntligen har vi en klok förbundskapten som ser värdet av Svensson. Som Elfsborgare kan man inte vara annat än stolt.



Bilden är hämtad från Borås Tidning


Har precis varit nere hos mamma och pappa och letat reda på mitt examensbevis samt mina slutbetyg från grundskola och gymnasie. Måste skicka med dem när jag söker jobb.


  

  

Av Sofie - 18 november 2009 12:37

Tänker på ett gammalt barnprogram. Mamman säger "Var är fjant?" och får svaret "Här mamma". Vilket barnprogram är det? Skrattade i duschen i morse när jag tänkte på hur rolig lille Fjant lät när han svarade: "Här mamma". Ja herregud.


Tycker att det finns en tendens hos vissa personer att överreagera för vissa saker. Har insett det nu och därför bestämt mig för att inte ta illa upp. Har man inget bättre för sig än att sura så varsegod.


Ikväll kommer "Bonde söker fru"..... Tjoho va det är roligt. Janne och Tilde är mina idoler. Tycker att de är ganska roliga.


  

Av Sofie - 17 november 2009 15:58

Om exakt en vecka är det fritt fram för dem i min åldersgrupp att vaccinera sig, i alla fall på den vårdcentral där jag är skriven. Men jag vet ju att andra vårdcentraler  börjar tidigare. Jag vet redan var en del av er står i vaccinfrågan, men långt ifrån alla - hur ska ni göra och varför väljer ni att göra så? Nynnyn och Tant Alexandra har redan svarat så er ståndpunkt har jag klar för mig =) Tror även att jag kommit fram till ett beslut  men det är intressant att höra andra människor motivera sina val.


Ikväll är det dags för andra avenyn igen. När den serien börjande så tyckte jag att den var jättekonstig. Gillade den inte alls. Nu tycker jag väl inte precis att den är jättebra, men den är i alla fall bättre än vad den var i början.....


  

Av Sofie - 17 november 2009 13:23

Nu är de våra. Jag hittade två små tomtebarn också, som givetvis måste följa med hem också. Sen hittade jag ungefär tusen saker till som jag skulle vilja ha. Men man får nöja sig med det lilla.... =)


  


Nästa torsdag ska vi för övrigt gå och titta på en bostadslägenhet här i närheten. Husen är ungefär som radhus och ligger i ett PERFEKT område....


  



Av Sofie - 17 november 2009 13:17

Idag har jag vunnit, hela 50 kronor på en Sverigelott som jag fick gratis när jag var och handlade i en affär? Förstår ni vad man kan göra med 50 kronor? Guuuud så roligt. Förr i tiden kunde man ha köpt 100 stycken Jenka... och det är ju inte fy skam det inte.


  


Jag minns när jag skulle på skolresa när jag gick i trean. Tror att vi skulle åka till Ekehagens forntidsby. Mamma skickade med mig 150 kronor så att jag kunde köpa souvenirer.... vad tror ni att Sofie kommer hem med? Jo, 300 jenkatuggummin... eller det kanske inte var exakt 300 kvar för jag hade ju faktiskt ätit några innan jag kom hem. Snäll som jag var så bjöd jag även min syster på ett helt Jenka.....


  

Av Sofie - 16 november 2009 19:02

Har hittat ett antal julsaker på Mio-möbler som vi har tänkt köpa. Eller jag vill åtminstone köpa dem så vi får väl se hur det blir. Men dessa tomtar är ju verkligen ursöta. Jag har letat efter såna tomtar och nu när jag äntligen har hittat dem kan jag inte sluta tänka på hur söta de är. De blev nog ledsna när de inte köptes så vi ska ändra på det. Jag tror till och med att det rann en och annan tår från deras ögon när vi gick därifrån.... =(


  


Ikväll ska vi tydligen kolla på "Ullared". Fredrik tycker att det är kul....


  

Av Sofie - 15 november 2009 20:53

Är det någon mer än jag som får ont i magen av att äta? På mornarna är magen oftast ganska lugn och fin, men allteftersom dagen går och man äter mer och mer så gör det ondare och ondare och magen känns svullen.

Efter middagen på kvällen och tiden tills dess att man lägger sig gör det ont i magen.... ibland känns det även i ryggslutet...... bara jag????


     

Av Sofie - 15 november 2009 14:44

Har tagit mig tid att titta runt lite på nätet nu och har hittat en fin skjorta som jag vill ha. Hur ska vi bära oss åt då tycker ni? Köpa den? Kan gärna tänka mig halsbandet också faktiskt, och frisyren....


  


Har varit och hälsat på Noel en stund. Vi har lekt med Duplo. Bygger torn som Noel sen river ner. Så fort bitarna har rasat i golvet ropar Noel "Meee Pi" (mer Sofie), vilket gjorde att vi satt där ett bra tag. Det var lika kul varje gång tydligen. Rolig är han nu när han börjar härma precis allt man säger, men det är viktigt att vakta sina ord så han inte lära sig några mindre bra ord. Som tur var så är jag faktiskt rätt så duktig på att vårda mitt språk, vilket förmodligen har med mitt yrke att göra =)


  

Presentation

Omröstning

Vilken årstid gillar du mest?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards