Alla inlägg under november 2009

Av Sofie - 15 november 2009 06:05

Jag är med i en tävling på Fru Evelinas sida. Vinnaren vinner en almanacka från Personlig Almanacka. Har länge tänkt beställa en sådan, därför var det kul att skribenten till en av de bloggar som jag läser mest flitigt anordnar en tävling där man kan vinna en sådan. Inte för att jag tror att jag skulle vinna precis. Har nog aldrig vunnit mer än 50 kronor, och det var på en gammal hederlig trisslott....


  



Om ni också vill vara med och tävla så gå in på Fru Evelinas sida och läs lite mer och tävlingen. Gå också in på Persolig Almanacka och se vad de har att erbjuda... kanske en perfekt julklapp?


  

Av Sofie - 14 november 2009 21:56

Har varit allmänt dyster den senaste tiden. Tycker inte alls om det - och hoppas att jag slutar med det snart. När det är mycket att tänka på och mycket som ska beslutas så blir jag sånhär. Jag tycker inte om att fatta beslut. Jag kan inte. När jag ska sätta på mig strumpor på morgonen så kan jag inte ens bestämma vilka strumpor jag ska ha på mig. Visst, jag är född i vågen stjärntecken och vågar är veliga men såhär velig. Det är faktiskt ganska påfrestande. Tackar underbara Jenny för ett underbart samtal nu i kväll. Konstigt, men i hela mitt liv har jag alltid klaffat bra tillsammans med personer som heter Jenny. Det namnet är det något speciellt med. Så så fort någon presenterar sig som Jenny så vet jag vad jag har att vänta....


  


Underbart med solbränna.


Önskar er en fortsatt trevlig lördagkväll...


  

Av Sofie - 13 november 2009 13:42

Det resultat som min omröstning visar än så länge förvånar mig ganska mycket. Inte för att jag tycker att folk röstat fel utan mest för att jag har fattat det som om stora delar av den svenska befolkningen är av en annan åsikt, men sen är det ju inte så att hela Sverige läser mig blogg så jag kan ju inte se resultatet som särskilt tillförlitligt.


Jag undrar om dem som besöker min blogg är personer som jag känner till eller om det är främmande människor som inte vill ge sig till känna.


Oj. Nu börjar snön falla här! Och idag har jag varit  ute i friska luften för första gången sen i söndags. Kändes till och  med lite skakigt i benen.


Ha det bra tills vi hörs igen!


  

Av Sofie - 13 november 2009 07:13

Vill bara påminna er därute att det idag är fredagen den trettonde. Så tro inte att ni går säkra idag. Vad tror ni förresten om detta med att fredagen den trettonde betyder otur? Har ni någon gång haft otur en sånhär dag? Kanske är bäst att se till att vara försiktig idag åtminstone.


Nästa vecka börjar äntligen "Expedition Robinson". Kanon tycker jag. Kanske inte världens bästa program egentligen, men om man jämför med vilka program som visas på tv nu, så tycker jag att det är bra att det kommer ett underhållande program. Ikväll är det Idol också, säkert många av er som ser fram emot det. Som jag tidigare skrivit så är det inte ett program som jag följer slaviskt, men det är helt okej att ha på det som "bakgrundsmusik". Förresten var Erik (för så heter han va) väldigt duktig förra veckan, så kanske att det blir så att man kollar lite extra när det är hans tur att göra sitt....


Ta hand om er därute nu!


  

Av Sofie - 12 november 2009 18:45

Skrev på facebook att jag åt en apelsin (som status).... reaktionerna på detta blev väldiga - Det ledde nämligen till en diskussion om svininfluensa....  Jag blir så trött på allt tjat om detta. Kan folk vara snälla och komma överens och säga vad som är bäst. Nu sades det bland annat att om man inte tog vaccinet och fick influensan var risken större att man skulle dö än vad chansen var att man skulle överleva. Jaha? Detta var helt nytt för mig.


Vecka 48 får vi hur som helst börja vaccinera oss, eller om det blir vecka 49.


  

Av Sofie - 12 november 2009 15:19

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Egentligen har jag lovat mig själv att se till och skriva varje dag.


Har varit lite hängig de senaste dagarna. Mest huvudvärk som har spökat. Det verkar som om var och varannan människa har huvudvärk numer. Kanske är något som "går" nu......


Grannen mitt emot håller på och flyttar idag. Det är nog första gången jag har sett henne. Visste inte ens att det var en hon som bodde där. Misstänker att det är en liten ensamvarg.


Någon mer än jag som har ont i halsen från och till? Kan typ ha ont i halsen i tre timmar och sen försvinner det, och kommer tillbaka igen.....


  

Av Sofie - 8 november 2009 18:53

Finns det verkligen ingen modig människa därute som söker en trevlig karl? Jag har ju precis tipsat om en. Det vore på tiden att någon nappade på det.... Jag som hade tänkt satsa på detta med äktenskapsförmedling, och så kommer ni o förstör. Skärpning. Är du singel och mellan 23-33 år så skriv några rader....


På tal om kärlek så är det snart dags för säsongsfinalen av "Ensam mamma söker"..... svårt att veta hur det går, men jag får väl gissa. Jag tror att:

  • Madelene kommer att välja "snygg-martin"
  • Ulrika kommer välja "Fotbollslasse"
  • Helena kommer att välja Oskar.

Ulrika är jag helt säker på. De övriga två ställer jag mig aningen tveksam till.


  



Hej

Av Sofie - 7 november 2009 14:54

Håller mina tummar för skribenten bakom en av de bloggar som jag brukar följa slaviskt, Fru Evelina. Hoppas verkligen att det kommer ordna sig.


Nu ska jag snart försöka hitta på något, så att jag kan sluta tänka på svininfluensan några sekunder. Det kanske går. Än så länge har jag inte drömt om influensan när jag sover i alla fall. Det är ju positivt.


  


Presentation

Omröstning

Vilken årstid gillar du mest?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards