Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofie - 12 augusti 2009 14:21
http://www.ljuvating.com/products/big/Presentverkstan/burkar.jpg

Nu är de mina..... nu har jag köpte dem.... =)

Av Sofie - 12 augusti 2009 14:05

Idag var jag nere i en lokal inredningsaffär och hittade två jättefina burkar som jag vill ha stående här hemma i köket. Passar perfekt till att lägga småkakor i. Köpte dem inte men tänkte cykla ner och göra det nu snart. Inredning är väldigt roligt har jag upptäckt. Alltid vill jag köpa nya grejer för att det ska bli ännu mysigare här hemma. Längar så tills man bor i hus. Känner inte samma frihet i en liten lägenhet, men vi ska nog klara oss i denna tvåa ett litet tag till. I alla fall tills jag har fått en tillsvidareanställning.


Känner för att ge mig och och plocka kantareller men alla mina kantarellställen är ju förstörda på grund av att de har huggit ner för mycket träd. Det gillar vi inte.


Nu ska jag ut och gå en sväng. Men vi hörs snart




Av Sofie - 11 augusti 2009 15:08

Det första jag hörde när jag vaknade var att prinsessan Madeleine hade förlovat sig med Jonas. Att hon nu hade fått tillåtelse från pappa kungen samt från regeringen. Tänk att andra ska behöva godkänna vem hon ska gifta sig med. Tur att man inte har det så. Visserligen vet jag att pappa hade godkänt Fredrik. Fredriks och min förlovning var inte särskilt uppmärksammad i media, och glad är jag för det. Kan inte vara roligt att vara en person som det alltid skrivs om och spekuleras kring. Nä, jag är glad att jag är en vanlig Svensson som kan gå utanför dörren utan att bli fotograferad.


Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Tittat efter lite jobb samt fixat lunch till Fredrik, så att han i alla fall kan ta med sig något att äta två dagar denna vecka. Har även varit i mataffären och inbandlat en del ingredienser som kan vara bra att ha hemma. Känner mig grymt sugen på att äta pasta men vet att jag inte mår bra av att äta det så därför låter jag bli. Är även sugen på fruktsallad, eller varför inte vanlig kycklingsallad. Men jag vet ju även att för mycket frukt och för mycket grönsaker gör att jag inte mår bra..... mycket man måste tänka på.


Det verkar som om Noel mår lite bättre idag i alla fall. Inte riktigt lika hög feber. Igår hade det lille pyret 41 grader =( ingen inskolning på förskolan för honom idag. På fredag är tanken att jag ska vara med den lille krabaten på förskolan. Eller så blir det mormor. Inte riktigt bestämt ännu.


Känner för övrigt för att fylla min garderob med höstkläder men det verkar ju inte finnas så mycket sådant i butikerna ännu. Det är mest sommarrea. Tråkigt tycker jag. Hittar ändå aldrig någonting på rea.


I söndags var jag och Fredrik på miomöbler och inhandlade en golvlampa. Välhehövligt.


Over and out....

Av Sofie - 10 augusti 2009 14:30

... för en vecka sen befann vi oss i Hunnebostrand nu. Eller just nu kanske vi var på utflykt i Smögen och Kungshamn. Mysigt var det i alla fall. Nu är man tillbaka i vardagen.


Jag har precis kollat runt på nätet för att hitta lite nya middagsrecept. Mycket gott som jag skulle vilja testa men för det krävs det en del ingredienser som måste inhandlas. Får se till att göra detta imorgon.

Av Sofie - 9 augusti 2009 07:23

Det är idag en vecka sedan förlovningen och således också en vecka sedan vi åkte till Hunnebostrand. Jag vill tillbaka dit nu. På nått sätt känns det så lugnt där. I Borås, Bollebygd och Göteborg blir man så stressad. Antingen inbillar jag mig bara, eller så är det så. Under vår vistelse i Bohuslän besökte vi även Kungshamn, Smögen, Fjällbacka och Grebbestad. Vill påstå att Hunnebo var den finaste platsen. Under vår tripp hem från Fjällbacka stannade vi till på en äventyrsgolfbana och spelade en runda. Måste tilläggas att det var JAG som vann, trots att Fredrik spelar golf och rent teoretiskt borde vara duktigare än vad jag är... ;) När man spenderar tid vid kusten och ser alla människor tuffa runt i sina båtar så blir man ganska sugen på att skaffa sig en båt. Men det är mycket man vill ha här i världen!


Imorgon börjar Fredrik jobba igen efter fyra veckors semester. Tråkigt för både honom och mig.


Ha en härlig dag. Skriver några rader till lite senare då jag nu har bestämt mig för att jag från och med idag ska bli duktigare på att uppdatera.

Av Sofie - 8 augusti 2009 20:24

Dagen har spenderats tillsammans med Fredrik, mamma, pappa, Marie, Peter, Mommo och så självklart lille Noel. Varmt har det varit också, så härligt. Verkar bli lite sämre väder imorgon.


Imorgon är det dags för Elfsborg att ta sig an Gefle på Borås Arena. Som jag skrivit i tidigare inlägg så är Gefle ett lag som Elfsborg brukar ha svårt för. Dessutom har de spelat en hel del matcher nu på sistone med tanke på UEFA-kvalet. Elfsborg är det lag som representerar Sverige nu, då alla andra åkt ut. Enligt kommentatorerna gjorde Elfsborg i torsdags en match som ett svenska lag inte gjort på många år. De fick mycket beröm. Välförtjänt. Synd om lille Keene bara som nu ligger med blödande magsår. Får hoppas att han kurerar sig snart så vi får se honom på plan igen.


Ha det så bra!!!



Av Sofie - 3 augusti 2009 19:57

Befinner mig just nu i Hunnebostrand tillsammans med Fredrik. Jättemysigt här men hoppas på mindre regn imorgon. Försöker så smått vänja mig vid att vara ringmärkt. Jättefin ring som är ett tecken på att jag kommer leva tillsammans med den finaste som finns. Förlovningen ägde rum den 2 augusti.... =)

Presentation

Omröstning

Vilken årstid gillar du mest?
 Vinter
 Vår
 Sommar
 Höst

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards