Alla inlägg under december 2009

Av Sofie - 14 december 2009 14:15

Kom nyss hem från en timmes promenad. För några år sedan träffade jag en personlig tränare vid ett antal tillfällen. Då minns jag att ha sa att när man är ute och går så ska man gå korta steg och man ska sätta i hälen först. Idag tänkte jag på det när jag gick, och känner väldigt mycket i vaderna nu. Det blir väldigt annorlunda mot om man bara går vanligt =) Så då får jag nog fortsätta med detta tror jag allt.... När man ändå går kan man göra det ordentligt. Med ipoden i öronen är det enligt mig helt underbart att vara ute och gå.... så det så.


  

Av Sofie - 14 december 2009 11:20

På fredag fyller Fredrik år, så han ska ha med sig lite gott till fikat, som jag håller på att baka nu. Vaniljbullar. De är tydligen jättegoda säger de som har smakat, vilket jag som sagt inte brukar göra =) På lördag blir det kalas här och då måste det bakas till det också. Sen är det julafton nästa vecka och jag har lovat min kära mor att jag ska baka åt henne, eftersom hon jobbar hela tiden, och vi ska fira jul hemma hos dem. Så det kan väl vara roligt att bidra lite. Ska baka både matbröd och fikabröd hade jag tänkt.


Kan ni fatta att det är julafton nästa vecka? Sjukt men mysigt.


Här ligger det till och med lite snö på backen, och det är ju inte varje dag. Älskar snö så länge den ligger kvar och inte börjar slaska.


  

Igår år vi taco.... mmmm ..... köttfärs och grönskar funkar bra för magen (ibland), men inte bröd och sånt där, men det är lika gott ändå, och en aning nyttigare =)


  







Av Sofie - 13 december 2009 16:34

Sitter här och listar ner vilka som det skall skickas julkort till i år. En och annan av er därute kommer kanske bli förvånad när det dimper ner ett kort i lådan =) Men det är ju roligt att "förvåna" ibland. Många av er har säkert slutat med detta med julkort för längesen och skickar sms eller mail istället, men känner mig lite gammaldags när det gäller det där så för min del få det bli att skriva handskrivna...

  

Så här kan det se ut =)


  






Av Sofie - 13 december 2009 16:21

Hej alla söta bloggläsare! Fredrik och jag har precis gjort lite julgodis - smörkola och vaniljfudge. Är inte så överdrivet förtjust i sånt där, men det är bra att ha hemma ifall man får oväntat besök. Kanske är chansen till att få jobbet jag sökt, att skicka dit en muta i form av julgodis =)


  


Fredrik tar i för allt vad han är värd - för man skulle vispa intensivt i 2  minuter...

 

  


Ikväll är det dags för paradise hotel. Det gillar vi....


  

Av Sofie - 13 december 2009 14:27

Har idag varit och hälsat på lilla Noel en sväng. Så glad och mysig. Precis som vanligt. Vi lekte bland annat kurragömma. "pring Pi". Det betydde att jag skulle springa och gömma mig. Eftersom lägenheten inte är så stor gömde jag mig nästintill jämt på samma ställe, men han tyckte det var lika roligt ändå. Han tjöt av förtjusning när han hittade mig. Sen åt vi mat, Makaroner och korv fick Noel, och så ketchup förstås. Hans favorit. Han skulle nog kunna äta bara Ketchup och smör.


Nu blir det skidor på tv här.


  

Hm

Av Sofie - 12 december 2009 21:41

Min hjärna bubblar över av tankar. Jag måste lära mig att fatta beslut och sen hålla fast vid de besluten. Sen är det bara att rätta sig efter det man har bestämt, och inte hålla på och vela fram och tillbaka. Det är dock lättare sagt än gjort, när det gäller mig - den veliga vågen.


Vem vinner Robinson 2009?


  

Av Sofie - 12 december 2009 17:47

Idag strejkar min mage igen. Ovanligt. Tänk förr när man typ aldrig hade ont i magen. Nu får man rita ett kors i taket de dagar då man inte har ont i magen.


Ikväll är det i alla fall dags för Expedition Robinson igen. Dagens höjdpunkt. Det var även roligt att se Helena Jonsson vinna igen, samt att se Charlott Kalla gå in på andraplats. Sånt gillar vi!


  

Av Sofie - 12 december 2009 16:32

Idag har vi varit i Knalleland. Handlat några julklappar till Fredriks systersöner, Noel, syster och systers sambo. Nu är alla julklappar inslagna. Vi köpte även två lampor som vi ska ha i köksfönstret. Vi ska slå in dem och lägga dem under granen så att man slipper att få dåligt samvete för att man köper saker till sig själv nu när man ändå lägger så mycket pengar på julklappar.


Tycker att det är jobbigt att sitta här och fundera över jobbet. Även om jag tror att chanserna är väldigt små så kan man ju inte sluta hoppas innan man fått ett slutgiltigt besked. Men jag får ju vänta en hel vecka till så det är bara att härda ut.


Hoppas att ni har det bra. Tur att Erik vann igår, även om jag tycker att även Calle har blivit duktigt. Utvecklats mycket under idoltiden, enligt sångexperten Sofie Karlsson.


  

Ovido - Quiz & Flashcards